Stucwerk in Rijen, Tilburg, Breda en omstreken?

Bent u op zoek naar een vakman die stucwerk voor u kan uitvoeren in Rijen, Tilburg, Breda en omstreken? Dit is en blijft een aparte discipline, een echt vak. U hoeft voor deze werkzaamheden niet per se naar een specifiek stukadoorsbedrijf op zoek. Door zijn veelzijdigheid kunt u De Klussenier Sander van Elburg bij u in de buurt ook inschakelen voor alle grote en kleine stucwerkzaamheden. Het grote voordeel ten opzichte van een gespecialiseerd stukadoorsbedrijf is dat De Klussenier Sander van Elburg ook alle andere werkzaamheden direct voor u kan uitvoeren. Wel zo makkelijk dat u tijdens een (grote) verbouwing, waar onder andere stucwerk in voor komt, slechts één vakman over de vloer hebt.

Ook voor complete stucopdrachten, met grote oppervlakken, kunt u bij De Klussenier Sander van Elburg aankloppen. In enkele gevallen zal hij een collega-Klussenier inschakelen. De Klussenier Sander van Elburg blijft het enigeaanspreekpunt, hij regelt alles om uw opdracht tot in de puntjes te verzorgen.

Stucwerk binnen en buiten

De Klussenier Sander van Elburg kan alle stukadoorswerkzaamheden voor uw plafond, wanden en/of badkamer voor u uitvoeren. Ook buitenshuis staat De Klussenier Sander van Elburg zijn mannetje. Heeft u wensen met betrekking tot stucwerk buitenshuis? Wanneer u hiervoor De Klussenier Sander van Elburg inschakelt kunt u rekenen op strak stucwerk in de stijl, afwerking en kwaliteit die u wenst.

Voordat u besluit dat een bepaalde ruimte van stucwerk voorzien dient te worden is het belangrijk om met De Klussenier Sander van Elburg de ondergrond van het stucwerk te bespreken. Niet op elke ondergrond kan namelijk stucwerk gedaan worden. Stucwerk kan aangebracht worden op baksteen, cellenbeton, fermacell platen, gipsplaten en stucplaten, beton en giboblokken. Heeft u deze ondergrond niet voor uw stucwerk, maar bijvoorbeeld hout, ijzer of behang, dan kan De Klussenier Sander van Elburg u helpen bij het gereed maken van de ondergrond zodat het stucwerk op een juiste manier aangebracht wordt. 

Bent u benieuwd wat er mogelijk is? De Klussenier Sander van Elburg komt graag bij u langs om de gewenste werkzaamheden te bekijken. Hij denkt met u mee en kan u gelijk voorzien van advies.

De Klussenier Sander van Elburg, uw veelzijdige vakman

De Klussenier Sander van Elburg
De Klussenier Sander van Elburg

Karel Doormanstraat 33
5121 LV Rijen

Dien uw offerte-aanvraag in   


06 3733 9960
sandervanelburg@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 68311664

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte van 
De Klussenier Sander van Elburg

 
Loading...